Wat zijn nu eigenlijk Hairstrokes / Haartjestechniek?

Heel vaak begrijpt men niet precies wat Hairstrokes/Haartjestechniek in de wenkbrauwen betekent. Ik zal u dit proberen uit te leggen.

De Hairstrokes/Haartjes techniek is een hele speciale techniek die een mooie en "natuurlijke look"geeft aan uw wenkbrauwen.

Er worden als het ware haartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er "net" even wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.

Hairstrokes of Haartjestechniek heeft niets met haarimplantatie te maken, het is de hand en de kunst van de specialiste die dit toepast bij uw wenkbrauwen wat te maken heeft met ervaring en inzicht in deze techniek.

Iedereen kan streepjes maken op de huid, maar het gaat erom "Hoe" die streepjes / haartjes aangebracht worden en of deze bij de vorm, kleur, type e.d. passen. Hairstrokes mag nooit een "streperige" wenkbrauw zijn, maar moet natuurlijk overlopen in uw natuurlijke wenkbrauw en bij geen aanwezige haartjes moet het ook mooi en natuurlijk overkomen zodat u er zich gelukkig bij voelt.

Ook wanneer u helemaal geen haartjes meer heeft in de wenkbrauwen ( Alopecia), is deze techniek erg mooi om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen.

Met de Hairstrokes techniek voelt u zich eigenlijk meteen "eigen" met uw wenkbrauwen, behalve dat de kleur de 1e week iets donkerder zal zijn. Het voelt direct goed wannneer u in de spiegel kijkt na de behandeling. Het ziet er meteen mooi uit. Laat het doen door iemand die hier ervaring in heeft om verdrietige ervaringen te voorkomen en laat u niet verleiden door goedkope aanbiedingen, want meestal komt u dan weer bij een ""ervaren"" specialist terecht, die de gedane behandeling weer moet corrigeren. En bent u uiteindelijk weer veel duurder uit. Dat willen wij voorkomen...