Emla verdovingscreme via de huisarts.

Even belangrijk om te weten en om te doen! Lees dit even voor u een behandeling ondergaat!

Wanneer u voor uzelf heeft beslist om permanente make up toe te gaan passen, is het fijn om hiervoor verdoofd te worden. Aangezien een verdoving een medische handeling en een geneesmiddel is, mogen wij ( alle permanente make-up studio's) volgens de normen van de GGD niet meer in het bezit zijn van enige vorm van verdoving. Daarom moet u dit aanvragen bij uw huisarts en deze verdovingscreme op naam meenemen naar de studio, waar de verdoving op de plek aangebracht wordt, waar de permanente make-up behandeling gewenst is.

De Emla verdovingscreme is een verdoving die (mits) op tijd aangebracht goede resultaten geeft. Voor een wenkbrauw en lipliner behandeling kunt u de Emla al 60 minuten voordat u in de studio bent al zelf aanbrengen.En nogmaals na een half uur herhalen. De huid kan enigzins een beetje wit of rood worden, dit is normaal. De bijgeleverde pleisters hoeven voor deze behandeling niet aangebracht te worden

Wanneer u een behandeling wilt voor de ooglijnen wordt de verdovingscreme door uw specialiste opgebracht in de studio, dus de Emla meenemen en wij brengen dit aan, dus dit niet zelf doen!

De specialiste mag wel verdoving aanbrengen, mits dit uitgeschreven is door een huisarts op naam en u deze meeneemt naar de studio. Wanneer de EMLA verdovingscreme op tijd wordt aangebracht is het een verdoving die goed werkt.

Bedankt voor uw begrip en medewerking!

Emla.jpg
Emla.jpg