Is Permanente make-up veilig?

De pigmenten, welke ik in mijn studio gebruik, zijn zeer goed getest en onderzocht op allergieën. Ik beoefen al sinds 1996 deze specialisatie, maar heb nog geen allergische reactie meegemaakt op de pigmenten.

De pigmenten zijn kleurecht en blijven mooi van kleur.De pigmenten en alle toebehoren voor Permanente make-up komen bij Ecuri Cosmetics, Capelle a/d/ Ijssel vandaan en met Hulscher Academie pigmenten Almere.

Ik werk met naaldmodules, die ik eenmalig gebruik. Na gebruik worden de complete modules weggegooid, dus u hoeft nooit bang te zijn dat u behandeld wordt met een naald van een ander. 

Het is natuurlijk heel belangrijk hoe uzelf met de nazorg omgaat. U krijgt een formulier mee waarop vermeld staat hoe u in de 1e week na de behandeling met de PMU om moet gaan. Gaat u toch gewoon uw haren wassen, naar de sauna, zonnebank etc. of gebruikt u foundation na de gedane behandeling, of gebruikt u toch gewoon mascara na een oogbehandeling in de 1e week, dan is het niet zo raar dat er complicaties kunnen optreden. Het is heel belangrijk dat u de nazorg heel serieus neemt, dan zal het ook goed gaan.

                                          

Ik werk en geef veel zorg en aandacht aan zeer hygiënisch werken.

Natuurlijk zijn wij in het bezit van de vergunning voor veilig en hygienisch werken van de GGD.