Kan het in 1 behandeling klaar zijn?

  • Nee, vaak niet, omdat er toch altijd enkele plekjes bijgewerkt moeten worden, laat u dus niet verleiden door mooie advertenties die u dit wel beloven!
  • Ik krijg heel vaak de vraag of het in 1 behandeling klaar kan zijn omdat clienten op vakantie willen of gaan en zij dit dan graag voor die tijd in orde willen hebben, omdat zij gehoord hebben bij salons elders in het land dat dat wel in 1 behandeling lukt? In 10% van de behandelingen zal dit lukken, maar in 90 % helaas niet! Pmu heeft tijd nodig in de meeste gevallen. Laat u zich niet verleiden door mooie verhalen, aanbiedingen etc.
  • Maak op tijd een afspraak zodat u het voor de vakantie in orde heeft!
  • Helaas moet ik u zeggen dat u er rekening mee moet houden dat permanente make-up echt in twee, drie behandelingen opgebouwd moet worden met tussenpozen van 6 weken om een heel mooi resultaat te krijgen. Soms gebeurt het wel dat het heel mooi pakt na 1 behandeling, qua pigment en model, maar dan moet echt alles meezitten, qua huidstructuur, levenswijze, nazorg etc, maar dan nog is het fijn dat er het een en ander even nog net iets bijgewerkt kan worden.
  • Vaak is het na 2 behandelingen al helemaal mooi, maar ik vind het fijn om een derde behandeling met u af te spreken om de puntjes op de i te zetten, ik merk ook dat de meeste clienten dit heel prettig vinden, dat als er nog een stukje ontbreekt of wanneer zij nog iets veranderd willen zij dit dan kunnen aangeven tijdens een derde behandeling. En een derde behandeling duurt ook meestal niet zo lang, maar u heeft wel het gevoel dat wat u mist aan uw permanente make-up net even bijgewerkt kan worden waar u zich aan ergert, zodat u er voorlopig niets meer aan hoeft te doen.
  • En nog een heel groot voordeel bij Instituut de Zwaan is dat, wanneer u eenmaal klant bent geworden u altijd profiteert van de prijzen voor de opfrisbehandelingen. Wij hanteren geen prijzen naar de tijd hoelang het geleden is, u wilt een opfrisbehandeling en bent altijd klant bij ons geweest, dan wordt deze prijs voor u berekent. Dus geen verrassingen achteraf omdat u eigenlijk een jaar langer tevreden was met uw permanente make-up. Dus is het na 1 jaar nog niet nodig, dan wacht u toch gewoon nog even, tot het moment dat u er wel aan toe bent. Voor de prijs hoeft u dit niet te laten. Eenmaal klant bij ons, altijd de voordelen.