Help, de kleur wordt zoveel lichter!

Na 3 tot 6 dagen na de behandeling zal het ingebrachte pigment veel lichter worden.

Wanneer dit gebeurt zal dit er na een paar dagen een beetje raar uitzien, allemaal lichte en donkere stukjes. Wanneer u er met de vaseline overheengaat met een wattenstaafje zal het allemaal loslaten en ziet u de kleur die overblijft. Bij de een blijft er nog heel veel van de kleur zitten, bij een ander zal er veel verdwijnen en lijkt het of het soms een beetje ongelijk zit . Dit wordt weer opgelost met de afgesproken nabehandelingen. Tussen die behandelingen kunt u het iets bijtekenen met een potloodje als de huid weer is genezen.

na de behandeling              Na ongeveer 1 week

Soms is het na 1 behandeling al mooi, maar permanente make up moet opgebouwd worden en meestal heeft u echt 2 a 3 behandelingen nodig om er lang plezier van te hebben. Tussen de behandelingen moet 6 weken zitten.

Permanente make-up moet wel een dagmake-up zijn en geen avond make-up! U wilt niet wakker worden met vol opgemaakte lippen, wenkbrauwen en/of ooglijnen! Het moet mooi en natuurlijk zijn, zodat u zichzelf bent en blijft en weet dat u er goed uit ziet, zonder dat u er iets meer aan hoeft te doen!