Hoe gaat Permanente make-up nu eigenlijk?

Met Permanente make-up wordt er met hele fijne naaldjes in de huidlaag geprikt met een kleurpigment.  Omdat de naaldjes heel snel op en neer bewegen zal er steeds iets van het pigment in de huid achterblijven. Dit prikken gebeurt in de bovenste laag van de lederhuid.
Het is dus vrij oppervlakkig, zodat dit ook op den duur weer zal vervagen. Dit vervagen gaat heel geleidelijk, omdat de huid steeds nieuwe cellen aan blijft maken en zonlicht, zonnebank etc. heeft natuurlijk ook veel invloed.
Leeftijd speelt natuurlijk ook een grote rol, bij een jonge huid zal het sneller vervagen dan bij een oudere huid.

De kleur zal in de loop van de tijd afnemen en is de naam Permanent soms een beetje verwarrend, cosmetische pigmentatie zou een betere benaming zijn.
Er worden ook diverse technieken toegepast, om de behandeling mooi en zo natuurlijk mogelijk te maken. 

Permanente make-up mag niet opvallen, maar is natuurlijk mooi en past bij uw gezicht, vooral wanneer er de hairstrokes/haartjes techniek voor de wenkbrauwen wordt toegepast. 

Het is niet zo dat u helemaal geen haartjes meer hoeft te hebben in de wenkbrauwen om permanente make-up toe te passen. Altijd wanneer u een potlood gebruikt om bij te tekenen kan u een Permanente make-up behandeling ondergaan. Dus ook een mooie ondersteuning met een goede correctie van uw natuurlijke wenkbrauwen is mogelijk. Dit wordt ook veel toegepast. 

Met Permanente make-up kan ook heel mooi uw vorm weer in model gebracht worden. Dit geld ook voor de ogen en de lippen. 

U komt na maximaal  6 weken weer terug voor de controle-behandeling, alle pigment dat in die voorgaande weken verdwenen is, wordt dan ook helemaal bijgewerkt. Met een controlebehandeling kan er nog heel veel, de kleur kan donkerder, het model kan breder, langer etc, ik luister naar uw wensen en probeer daar zoveel mogelijk aan te voldoen.

Probeer er altijd rekening mee te houden dat permanente make-up (bijna) nooit in 1 behandeling klaar kan zijn, u krijgt het mooiste resultaat wanneer wij dit samen opbouwen in 2 a 3 behandelingen.

                 
  voor                                                na 1  behandeling genezen