Vragen Plasmamedical

En een intakegesprek is altijd gratis !

U wordt behandeld door Paula de Zwaan die hiervoor een speciale training heeft gevolgd.

[widget_page_subpages_35]

De huid wordt verdoofd met een goede sterke verdovende creme (EMLA) die wij 20 minuten laten inwerken en dan is het goed te doen.

[widget_page_subpages_35]

De ogen kunnen 1 tot 3 dagen gezwollen zijn en dat er 5 tot 7 dagen korstjes te zien zijn, deze mag u na 2 dagen camoufleren maar liever niet, want u kunt beter de huid laten ademen, dan geneest het veel sneller. De zon moet 6 weken vermeden worden en de huid insmeren met een factor 50+. U mag gewoon douchen, maar 1 week zwemmen, sauna en 4 dagen intensief sporten vermijden.Ook het koelen van de huid zo lang mogelijk uit stellen, liever helemaal niet en anders een nat koel washandje even op de ogen leggen.

[widget_page_subpages_35]

De behandeling geeft een blijvend resultaat, maar is afhankelijk van iemands leefgewoonten, (bv roken, veel zonnen etc.) heeft iemand veel overschot van vel bij de oogleden, dan lukt dat meestal niet in 1 behandeling, dan moet het herhaald worden na 8 - 12 weken.Rimpels door mimiek ( frons / voorhoofd) zullen veel eerder weer zichtbaar zijn dan rimpels door huidverslapping. Bij een operatieve ooglidcorrectie is dit ook zo, alleen mag een operatie maar 2 x uitgevoerd worden en een Plasmabehandeling mag altijd herhaald worden.

[widget_page_subpages_35]

Boven of onderoogleden € 100 - €150,-- Dit wordt altijd met u besproken.

[widget_page_subpages_35]

Na 8 - 12 weken ziet u het resultaat en pas daarna mag er weer een nabehandeling plaats vinden.

[widget_page_subpages_35]

Ja deze methode kan het net nog ietsje mooier maken en u mag dit zo vaak doen als u wilt.

[widget_page_subpages_35]

Jazeker, voor iedere client wordt er een nieuwe schone naald gebruikt.

[widget_page_subpages_35]

De Plasmapen raakt de huid niet aan en blijft gesloten, dus minder risico's op bijwerkingen zoals littekens en infecties. U mag absoluut niet aan de korstjes krabben want dan riskeert u wel een infectie! Het genezingsproces is aanzienlijk korter dan bij een operatieve ooglifting.

[widget_page_subpages_35]

De Plasmamedical pen produceert aan het uiteinde een klein flitsje "Plasma"Dit dringt door in de huid en waardoor de huid direct krimpt en zorgt voor een verstevigend effect en voor een snelle en littekenloze genezing.

[widget_page_subpages_35]