Paula de Zwaan

 

Instituut de Zwaan is dé studio voor permanente make-up en sinds 1996 gevestigd aan de Reigerstraat 65 te Ermelo ( GLD) in het midden van het land ( tussen Harderwijk / Amersfoort ). 0341-554193

Paula de Zwaan is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, visagiste, permanente make-up specialiste, maar vanwege de passie voor permanente make-up sinds 1996, heeft zij de keuze gemaakt om alleen voor deze specialisatie Permanente make-up te kiezen en doet zij dit full-time.

Permanente make-up doet Paula sinds 1996 en heeft hiervoor ook het Stivas diploma behaald te Den Haag. Haar ervaringen in deze branche is, door het vele doen, door dagelijks vele cliënten voor permanente make-up in diverse onderdelen te behandelen, zij heel veel ervaring heeft opgedaan in pigmentaties, modelleren en in wat wel en niet toepasbaar is in permanente make-up. Ook voor correcties kunt u bij haar terecht en zij geeft u een reëel beeld van wat wel en niet kan.

Wilt u bellen voor info of het maken van een afspraak, dan kan het zijn dat u het antwoordapparaat krijgt, spreek dan uw naam en telefoonnummer in. U krijgt z.s.m. een antwoord terug.