Hoe zie ik eruit na de behandeling?

Wenkbrauwen:

Het ziet er al heel mooi uit na de 1e behandeling, het enige dat het wat donkerder lijkt dan 1 week later. Vergelijk het met wenkbrauwen die geverfd zijn ( alleen veel mooier)!  U hoeft er echt geen vakantie of extra vrije dagen voor te nemen. Door die mooie hairstrokes-techniek zijn uw wenkbrauwen na de 1e behandeling al heel mooi om te zien. De roodheid van de behandeling zal na 1 a 2 uur na de behandeling alweer helemaal weg zijn. Wanneer u heel goed de nazorginstructies opvolgt, zullen er absoluut geen problemen optreden. Kijkt u naar alle foto;s op de website, daar ziet u ook vele afbeeldingen van direct na een behandeling.

Eyeliners:

Mooie sprekende ogen, helaas kan met PMU de kleur nooit zo donker blijven als na 1 week. Altijd zal de PMU lichter worden. Met veel tranende ogen tijdens de behandeling zal het er uitzien alsof u veel heeft gehuild. Meestal zal dit de volgende dag alweer veel minder zijn. Bij het goed opvolgen van de nazorginstructies, zullen er geen problemen optreden. Dit geld ook voor de 2e of evt. de 3e nabehandeling. Bij de eyeliners kunnen er soms wel zwellingen optreden, waar u een paar dagen last van kan hebben, maar meestal is dit snel over. De nazorg is wel heel belangrijk, dus ligt ook voor een heel groot gedeelte bij uzelf, hoe u er zelf mee omgaat. Dus na een eyeliners behandeling, zolang het nog niet is genezen, geen mascara, enige vorm van make up o.i.d., zon, sauna,zwemmen etc, gedurende 1 week. Wanneer de huid weer goed is genezen, meestal na 1=2 weken mag u alles weer doen, zoals u gewend bent. En ook heel belangrijk: schaf een nieuwe mascararoller aan, na een oogbehandeling!

Nog Belangrijker = Heb geduld voor het resultaat bij de Eyeliners, het kan bijna niet in 1 behandeling het resultaat geven wat je verwacht, wel na 2 a 3  behandelingen, maar dan heb je ook wat, waar je jaren lang plezier van zal hebben.

Lippen:

Na een lipbehandeling zal het er zeker veel donkerder uitzien dan 1 week later. Maar ook hiervoor hoeft u echt geen vakantie of extra vrije dagen op te nemen. Ook hiermee kunt u eigenlijk direct na de behandeling meteen weer onder de mensen komen. Echter ook zoals bij wenkbrauwen en de eyeliners is het net zo belangrijk om de nazorg heel zorgvuldig na te leven. Ook bij de nabehandelingen die er zijn na 6 weken.

Onthoud altijd dat Permanente Make-up opgebouwd moet worden in minimaal 2 a 3 behandelingen, dan krijgt u de mooiste resultaten en daar wil ik samen met u aan werken.