Waarom zoveel prijsverschil?

Een specialiste die echt serieus met haar vak bezig is volgt bijscholingen, heeft de modernste apparatuur en veilige ( gecontroleerde) pigmenten zonder gevaarlijke toevoegingen.

Is in het bezit van de GGD vergunning welke verplicht is sinds 1 juni 2007, zodat u zeker weet dat de studio aan alle verwachtingen voldoet qua hygiene en materialen. Instituut de Zwaan is natuurlijk ook in het bezit van deze vergunning van de GGD.  

Vraag altijd naar foto's van eigen werk, of kijk op de website naar voorbeelden en vraag of zij dit ook zelf hebben gedaan. Wanneer zij foto's tonen van collega's of alleen folders van leveranciers, vraagt u zichzelf dan af, waarom geen werk van zichzelf ondanks dat zij al diverse jaren in PMU bezig zijn? Helaas is het voor u zo dat u dit niet goed kan controleren, maar wanneer u zich een beetje orienteerd op Google komt u daar snel achter. 

Maak een afspraak bij een studio die dagelijks met deze specialisatie bezig is, dan weet u zeker dat u bij iemand komt die heel serieus met het vak Permanente Make-up bezig is en vooral iemand die jarenlange ervaring heeft.

En heel belangrijk: Ga niet op prijsvoordeeltjes af, heel vaak is in dit vak Goedkoop = Duurkoop! Zo is mijn ervaring van clienten die van andere studios komen om mijn advies te vragen en de resultaten niet vinden wat zij hadden verwacht en de vraag hebben of ik dit dan weer kan verbeteren of corrigeren.