Welkom
Permanent make-up
Paula de Zwaan
Wenkbrauwen foto's
Eyeliners foto's
Lipliners foto's
Tarieven PMU
Foto's correcties
Vraag & Antwoord
Injectables Arts
Reageren
Gastenboek
Ooglift zonder operatie met Plasma
Foto`s Plasmamedical
Tarieven / Vragen Plasmamedical


Meer foto's...

Instituut de Zwaan
Reigerstraat 65
3853 XB ERMELO
0341-554193
Reageren

Paula de Zwaan

 

Instituut de Zwaan is dé studio voor permanente make-up en sinds 1996 gevestigd aan de Reigerstraat 65 te Ermelo ( GLD) in het midden van het land ( tussen Harderwijk / Amersfoort ). 0341-554193

 

 Paula de Zwaan is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, visagiste, permanente make-up specialiste, maar vanwege de passie voor permanente make-up sinds 1996, heeft zij de keuze gemaakt om alleen voor deze specialisatie Permanente make-up te kiezen en doet zij dit full-time.

Permanente make-up doet Paula sinds 1996 en heeft hiervoor ook het Stivas diploma behaald te Den Haag. Haar ervaringen in deze branche is, door het vele doen, door dagelijks vele cliënten voor permanente make-up in diverse onderdelen te behandelen, zij heel veel ervaring heeft opgedaan in pigmentaties, modelleren en in wat wel en niet toepasbaar is in permanente make-up. Ook voor correcties kunt u bij haar terecht en zij geeft u een reëel beeld van wat wel en niet kan. Wilt u een aparte intake om kennis te maken met mij en de studio, dat mag natuurlijk altijd, ik reserveer 15 minuten voor u en dat kost u niets!

  • Behandelingen volgens afspraak! 0341-554193 of via de mail. info@instituutdezwaan.nl
  • Zaterdag 13 oktober is de arts weer aanwezig in de studio !

Wilt u bellen voor info of het maken van een afspraak, dan kan het zijn dat u het antwoordapparaat krijgt, spreek dan uw naam en telefoonnummer in. U krijgt z.s.m. een antwoord terug.

 

 

Voorwaarden   Mobiele versie