De studio in Ermelo voor permanente make-up

Bent u er klaar mee om dagelijks potloden/sjablonen te gebruiken om uw wenkbrauwen, ogen en/of lippen bij te werken?
Heeft u last van hangende oogleden, rimpels of andere oneffenheden? Dan zijn wij misschien wel de oplossing voor u! Liften zonder prikken & snijden en zonder chirurgische ingrepen.

Welkom bij Instituut de Zwaan

Paula de Zwaan is sinds 1996 gespecialiseerd in permanente make-up ( PMU ), wenkbrauwen, eyeliners en lippen. Ze is gediplomeerd visagiste, schoonheidsspecialiste maar sinds 2006 is ze full time permanent make-up specialist. Waar wij voor staan zijn veilige pigmenten, professionele apparatuur, hygiëne, goede nazorg en begeleiding in permanente make-up.
Wij zijn in het bezit van de GGD vergunning voor permanente make-up / cosmetische tatoeage.

Ooglift van de boven of onderste oogleden zonder operatie. Paula de Zwaan is hiervoor getraind en behandelt u dan ook voor deze Plasmabehandelingen.

De salon wordt bezocht door vele klanten uit de omgeving veluwe, Ermelo, Putten, Harderwijk, Amersfoort, Almere, Zeewolde, Zwolle, Nijkerk, Barneveld en ver daarbuiten!

Benieuwd geworden? Maak snel een telefonische afspraak T 0341 554193

Zaterdag 12 Oktober is de arts weer aanwezig in de studio voor de injectables behandelingen !

Wenkbrauwen
Permanente make-up
Bent u klaar met dagelijks gebruikt te moeten maken van potloden en sjablonen? Laat dan uw wenkbrauwen doen met PMU bij ons. Samen kijken wij naar wat de natuurlijkste en mooiste vorm voor uw wenkbrauwen is.
Eyeliners
Permanente make-up
Wilt u dagelijks tijd besparen met het opmaken van uw ogen? Laat dan eyeliners plaatsen op uw ogen. Samen kijken wij naar wat het beste past bij de vorm van de ogen en de lijn dikte kan van heel dun tot heel dik.
Lipliners
Permanente make-up
Heeft u graag optisch vollere lippen? Laat dan uw lippen behandelen. Samen zoeken we de beste natuurlijke kleur bij uw lippen uit en zorgen voor een mooie strakke belijning om uw lippen.
Ooglift
Zonder operatie
Een unieke en revolutionaire behandeling voor het liften van de boven en/of onder oogleden zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken of snijden. De Plasmamedical behandeling heeft een relatief korte hersteltijd.